Ήθελαν να ξεχαρμανιάσουν τα Τρίκαλα - Έκαναν το ξέφραγο αμπέλι χασισοπεριβόλι

Συνελήφθησαν, σήμερα (01-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 33 ετών, αδέρφια μεταξύ τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν σε παρακείμενο οικόπεδο των οικιών τους, ιδιοκτησίας τους, να καλλιεργούν (14) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (4,40) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (10) συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης και ημιαποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (3) κιλών και (395) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail