Το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο του κόσμου επέστρεψε μετά από μήνες στη βάση του - Εικόνες

Freepen.gr - Η ναυτική βάση του Severodvinsk υποδέχθηκε το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο του κόσμου, το ρωσικό  Dmitry Donskoy. Το πλήρωμα του υποβρυχίου ήταν εν πλώ για περισσότερο από 3 μήνες αφού συμμετείχε στην Κύρια Ναυτική Παρέλαση για την Ημέρα του Πολεμικού Ναυτικού στην Κρονστάνδη ενώ έλαβε μέρος και σε στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα του Μπάρεντς.

Στην αποβάθρα το πλήρωμα του υποβρυχίου έτυχε της υποδοχής του διοικητή της Ναυτικής Βάσης της Λευκής Θάλασσας, Ναυάρχου Αρκάντι Ρομάνοφ, ο οποίος υπήρξε παλαιότερα κυβερνήτης του σκάφους.

Τα μέλη του πληρώματος συναντήθηκαν ξανά με τις οικογένειές τους, τις οποίες δεν είχαν δει από την άνοιξη.

Ο ναύαρχος Αρκάντι Ρομανόφ έλαβε την αναφορά του κυβερνήτη του πλοίου, πλοιάρχου Α 'τάξη Ολέγκ Τσόμπιν, για την επιτυχή ολοκλήρωση των καθηκόντων και την άφιξή του στη μόνιμη βάση, συγχαίροντάς τον για τις επιδόσεις και τη λειτουργία του υποβρυχίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε το θεσμοθετημένο γλέντι που γίνεται για τους ναυτικούς των υποβρυχίων.









Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail