Αλλεργία με το σταυρό και η ΜΕΒΓΑΛ ή κάποιος έκλεψε ή παραποίησε το σήμα της;


του Μιχάλη Χαιρετάκη

Αλλεργία με το σταυρό φαίνεται οτι έχουν κάποιες ευρωπαϊκές αλυσίδες σουπερμάρκετ. Για λόγους τουριστικούς θέλουν τοπία με εκκλησάκια χωρίς όμως το σύμβολο του σταυρού επάνω στον τρούλο. Οι ίδιες αλυσίδες παλιότερα είχαν αφαιρέσει το σταυρό απο την σημαία εμφανίζοντας ως εθνικό σύμβολο λευκές και γαλάζιες λωρίδες στα προϊόντα με ελληνική προέλευση.

Εγραψαν τόσα οι άλλοι ωστε δε θα έγραφα όμως τίποτα απ όλα αυτά αν δεν έπεφτε μπροστά μου ενα άλλο γερμανικό γιαούρτι ελληνικού τύπου με την εκκλησία και το σταυρό αυτή τη φορά. Η Aldi δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη Γερμανία να στενοχωρήσει όσους δεν θέλουν να βλέπουν το σταυρό πάνω σε προϊόντα (Sontner) και αυτό είναι προς τιμήν της.

Ομως αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο είναι μια φωτογραφία γιαουρτιού της ΜΕΒΓΑΛ με τρούλο εκκλησιας χωρίς σταυρό πάλι. Το περίεργο είναι οτι αν διαβάσει κάποιος την προέλευση βλέπει οτι αναφέρει το εργοστάσιό της στα Κουφάλια, αρα λογικά όπως φαίνεται δεν πρόκειται για συνωνυμία ή κλοπή του σήματος της.

Κάποιοι έχουν αλλεργία όπως φαίνεται με το σταυρό που αποτελεί εθνικό σύμβολο της χώρας για σχεδόν 200 χρόνια.

Να περιμένουμε μια εξήγηση και μια συγγνώμη απο τη ΜΕΒΓΑΛ ή πάλι δεν τρέχει τίποτα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail