Κίνηση-ματ από Μητσοτάκη αλλά αφού έληξε η παρτίδα σκάκι!

klimkin / pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον με αφορμή τη ρύθμιση για την αναγνώριση της τουρκικής ένωσης Ξάνθης η οποία απεσύρθη κακήν κακώς για να μη χαθεί η δεδηλωμένη πως η ΝΔ αλλά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποφάσισαν να μην υπερψηφίζουν τίποτε στη Βουλή αν δεν προϋπάρχει η υπερψήφιση από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Πολύ έξυπνη κίνηση που θα δημιουργήσει τριγμούς, αλλά αργήσατε κύριοι περίπου 2 1/2 χρόνια. Διότι ήδη από το πρώτο εξάμηνο της περήφανης διακυβέρνησης ήδη με κάτι ιθαγένειες, σύμφωνα διαβίωσης, ομόφυλα ζευγάρια, το τέμενος κ.ο.κ. δώσατε την ευκαιρία στον Καμμένο που εξελέγη τον Ιανουάριο του 2015 με τη σημαία του πατριώτη Χριστιανού που θα είναι η κόκκινη γραμμή της συγκυβέρνησης, να συνεχίσει να κυβερνά αποποιούμενος των υποσχέσεών του βγαίνοντας απλά από την αίθουσα και αφήνοντας εσάς να υπερψηφίζετε.

Το ερώτημα βέβαια είναι, αργήσατε τόσο πολύ να διαπιστώσετε το αυτονόητο ή μήπως κάνατε αβάντα για να τα περάσει όλα αυτή η κυβέρνηση και να έρθετε μετά εσείς να μας "σώσετε";

Ωστόσο η ΚΑΠΑ Research χτύπησε καμπανάκια, όπως επίσης το γεγονός ότι ο Τσίπρας είναι πλέον ο μακροβιέστερος μνημονιακός πρωθυπουργός που οι δανειστές δε βιάζονται να ξεφορτωθούν μιας και τους κάνει όλα τα θελήματα (αποχριστιανοποίηση, απεθνικοποίηση, παραχώρηση δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, πλειστηριασμοί).

Συνεπώς πρόκειται για μια κίνηση - ματ από τον Μητσοτάκη αλλά με πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να έχει γίνει μετά τη λήξη της παρτίδας!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail