Στην Ελλάδα υπήρχε και πριν τον Τσίπρα νομοθεσία για όσους ήθελαν να αλλάξουν φύλο - Αλλού είναι το θέμα

Γιώργος Αδαλής

Στην Ελλάδα υπήρχε και πριν τον Τσίπρα νομοθεσία για όσους ήθελαν να αλλάξουν φύλο! Απλά δεν γινόταν “αυτόματα” και υπήρχαν έλεγχοι! Tώρα ο Τσίπρας καταργεί κάθε έλεγχο και δίνει το δικαίωμα σε όποιον θέλει να αλλάξει φύλο ΜΟΝΟ με μια υπογραφή κι ας είναι και 15 ετών! Και χωρίς να είναι απαραίτητο να προβεί σε ιατρικές εγχειρήσεις! Αρα, δεν φέρνει ο Τσίπρας κάτι καινούριο! Απλά καταργεί κάθε ασφαλιστική δικλείδα που θα επιτρέπει για παράδειγμα σε ένα λαμόγιο να αλλάζει φύλο και να κρύβει πίσω από αυτή την "αλλαγή" όποια αμαρτία θέλει.

Δεν "έλυσε" κάποιο πρόβλημα η γιαλαντζί αριστερή κυβέρνηση! Το πρόβλημα ήταν λυμένο νομοθετικά και το γνωρίζει όλος ο δικαστικός κόσμος! Ασχετα αν οι δημοσιογράφοι κάνουν ότι δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη!

Απλά η Κυβέρνηση ξαναδιχάζει την κοινωνία δημιουργώντας ΚΑΙ ΠΑΛΙ ένα νέο πρόβλημα στις αξιακές δομές της χώρας, που θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας! Φυσικά προσδοκά ότι θα κερδίσει 1%-2% σε ψήφους! Αλλά το θέμα εξελίσσεται σε πολύ σοβαρότερο από αυτό που η αντιπολίτευση αποκαλεί «ιδεοληψία» ! Είναι κάτι πολύ χειρότερο! Ο Τσίπρας και οι παρατρεχάμενοί του, κάνουν το παν για να διαλύσουν τις παραδοσιακές δομές της χώρας και να δημιουργήσουν ένα νέο σύστημα αξιών, που στηρίζεται στον εξευτελισμό κάθε ένοιας δικαίου, αριστείας και ανθρωπισμού! Εχουν αφρίσει από την λύσσα τους για να καταστρέψουν τις ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, τις ΑΞΙΕΣ και κάθε τι παραγωγικό και φυσιολογικό που έχει απομείνει, αντικαθιστώντας όλα αυτά με μια μεταμοντέρνα μπαχαλοποιημένη θολοκουλτούρα, που χρηματοδοτείται αδρά σε όλες τις χώρες της Δύσης!!!

Είναι προφανές λοιπόν, ότι ΔΕΝ είναι το πρόβλημα όσοι θέλουν να αλλάξουν φύλο αλλά οι … "αριστεροί" που μας κυβερνούν…

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail