Η διαφάνεια μας μάρανε

StockSnap / pixabay.com
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Καταργείται ο φορέας, καταργείται και η αναζήτησή του στο Διαυγεια, αλλάζει το όνομα της εταιρείας καταργείται και η αναζήτηση του παλιού ονόματος στο ΕΤ.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στους ιστότοπους diavgeia.gov.gr και et.gr

Στον μεν Διαύγεια ψάχνεις να βρείς αποφάσεις σχετικές με το ΙΚΑ και η επιλογή του φορέα ΙΚΑ δεν είναι δυνατή. Ομως τα στοιχεία είναι μέσα για όποιον θελήσει να τα ψάξει με τον αριθμό 99219667 του φορέα (https://diavgeia.gov.gr/search?advanced&query=q:%2299219667%22&page=0)

Ισως για να μην μπαίνουν στον πειρασμό να σκαλίζουν παλιές αμαρτίες κάποιοι.

Στο δε Εθνικό Τυπογραφείο ψάχνεις να βρείς μια εταιρεία απο αυτές που υποτίθεται ανέλαβε να διασώσει γνωστός πολιτικός, πρiν αναλάβει πολιτικό πόστο και ανακαλύπτεις οτι δεν υπάρχει στην αναζήτηση.

Γιατί; Επειδή άλλαξε όνομα και το προηγούμενο εξαφανίστηκε απο τις αναζητήσεις. Οι αναζητήσεις που σου φέρνει για το νέο όνομα είναι μόνο οι τελευταίες. Για τις παλιές πρέπει να παιδευτείς πολύ και αν δεν γνωρίζεις δε θα τις βρεις ποτε

¨Οπως ακριβώς τα πειρατικά καράβια αλλάζαν καταμεσίς στο πέλαγος ονομα και χάνονταν στην ομίχλη...

Κατα τα άλλα η διαφάνεια μας μάρανε...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail