Ο Τίγρης προμηνύει πόλεμο; «Θα υψώσουμε τη Συριακή Σημαία σε Ράκκα, Χάσακα, Κομπάνι, Αρίν και Ιντλίμπ - Δε θα επιτρέψουμε να διαμελιστεί η χώρα»

Freepen.gr - Μια δήλωση που θα συζητηθεί αποδίδεται στον στρατηγό και επικεφαλής των δυνάμεων του Τίγρη, Suheil al-Hassan, γνωστού και ως Tiger:

"Θα υψώσουμε τη συριακή σημαία στη Ράκκα, την αλ-Χάσακα, την Αΐν αλ Αράμπ (Κομπάνι), την Αφρίν και το Ιντλίμπ. Δε θα επιτρέψουμε τη διαίρεση της Συρία"



Η σχετική είδηση δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί αλλά έχει διαδοθεί σημαντικά από λογαριασμούς που παρακολουθούν τα δρώμενα του πολέμου στο Twitter. Εφόσον πράγματι ειπώθηκε τότε προμηνύει ραγδαίες εξελίξεις καθώς αυτό θα σημάνει ευθεία σύγκρουση με τους Κούρδους των SDF. 

Επιπλέον ο Suheil al-Hassan δε θα έχει μιλήσει από το κεφάλι του αλλά θα εκφράζει το στίγμα των στόχων της συμμαχίας που εκπροσωπεί στο πεδίο της μάχης.

Το μόνο βέβαιο ότι ευθύς εξαρχής του πολέμου, ακόμη και στις πλέον δύσκολες στιγμές το καλοκαίρι του 2015, η Δαμασκός έχει διατηρήσει την ίδια, αταλάντευτη θέση:

Καμία διαίρεση της Συρίας - Απελευθέρωση κάθε εκατοστού της χώρας και εκδίωξη των τρομοκρατών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail