Μετά το ΥΠΕΞ, κρυανάλατος κι ο Κουμουτσάκος απέναντι στο διώκτη των Χειμαρριωτών, Εντι Ράμα

Freepen.gr - Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας κ. Ράμα πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσει ότι ο δρόμος της αυθαιρεσίας και των επιθέσεων κατά της ελληνικής εθνικής μειονότητας θα τον φέρει σε αδιέξοδο.

Ο ολισθηρός αυτός δρόμος θα τον καταστήσει τελικά υπόλογο απέναντι στον ίδιο τον αλβανικό λαό, γιατί - με μισαλλόδοξες ενέργειες - υποσκάπτει το ευρωπαϊκό του μέλλον». 

Με άλλα λόγια μια αντίστοιχη φοβική και κρυανάλατη δήλωση της ΝΔ όπως εκείνη του υπουργείου Εξωτερικών. Απέναντι σε μια χώρα, θεωρητικά υποδεέστερη, η Ελλάδα σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο κρύβεται πίσω από "ευρωπαϊκούς δρόμους" και παρόμοιες ιστορίες.

Δε νομίζουμε ότι η Αλβανία - όπως και η Τουρκία - ενδιαφέρονται πραγματικά να εισέλθουν σε ένα προβληματικό κλαμπ. Τα χρήματα θέλουν. Καμία αναφορά σε απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν αν τα Τίρανα συνεχίσουν να διώκουν τον Ελληνισμό και να υφαρπάζουν την περιουσία του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail