Προειδοποιεί η Πιονγκγιάνγκ: Έχουμε και άλλα «δώρα» για τις ΗΠΑ

geralt / pixabay.com
Freepen.gr - Ο Χαν Τάε Σονγκ, πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ στη Γενεύη δήλωσε στο περιθώριο της Διάσκεψης για τον αφοπλισμό που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών ότι η τελευταία πυρηνική δοκιμή ήταν ένα "δώρο" για τις ΗΠΑ συμπληρώνοντας πως ακολουθούν και άλλα:

 «Τα μέτρα αυτοάμυνας που έλαβε η χώρα μου, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, ήταν ένα δώρο με παραλήπτη κανέναν άλλο εκτός από τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ θα λάβουν και άλλα δώρα από τη χώρα μου για όσο καιρό βασίζονται στις ριψοκίνδυνες προκλήσεις και τις μάταιες απόπειρες να πιέσουν τη Βόρεια Κορέα».

Την ίδια στιγμή η νοτιοκορεάτικη εφημερίδα Asia Business Daily επικαλούμενη πηγή στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας δημοσιεύει πως η Βόρεια Κορέα μετέφερε τη νύχτα προς τις δυτικές της ακτές ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο.

Στον αντίποδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter ότι επιτρέπει την πώληση εξελιγμένων όπλων σε Τόκιο και Σεούλ για την αντιμετώπιση της βορεοκορεάτικης απειλής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail