Ο αριστερός Σταθάκης ανακοινώνει δίχως αιδώ τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - Το χάνεις με ένα κλικ

Daniel_B_photos - pixabay.com
Freepen.gr - Στην εκπομπή "ΣΚΑΙ Σήμερα" φιλοξενήθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τους επερχόμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όταν δηλαδή ορισμένοι άνθρωποι (όχι στρατηγικοί κακοπληρωτές) που συνέβη να ατυχήσουν ή να ναυαγήσουν λόγω της κρίσης, θα χάνουν τα πάντα με ένα κλικ.

Ο υπουργός απήντησε:

Όπως ξέρετε η δημιουργία της πλατφόρμας των πλειστηριασμών ήταν μέρος της συμφωνίας. Η συμφωνία για τα κόκκινα δάνεια πέτυχε ισχυρή προστασία για την πρώτη κατοικία, καθώς τα δύο τρίτα των περιστατικών προστατεύονται πλήρως μέχρι το τέλος του 2017. Στη συνέχεια, θα υπάρξει νέα ρύθμιση. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες με την ηλεκτρονική πλατφόρμα, πρώτα με τους επαγγελματικούς χώρους.

Τα 2/3 των πρώτων κατοικιών και "πρώτα με τους επαγγελματικούς χώρους". Τα είπε όλα ο κ. Σταθάκης που ως αντιπολίτευση έλεγε το κόμμα του τα αντίθετα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail