Η Ουάσιγκτον αποκαλύπτει άμεση επαφή με την Πιονγιάνγκ ενώ απειλείται ότι θα γίνει πύρινη θάλασσα

@Secy_State_US - Ο Ρεξ Τίλλερσον κατά τη σημερινή άφιξή του στο Πεκίνο
Freepen.gr - Η κυβέρνηση Trump αναγνώρισε το Σάββατο για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας σχετικά με τις δοκιμές πυραύλων και πυρηνικών δοκιμών.

"Εξετάζουμε κάποια πράγματα, έτσι ώστε να μείνετε συντονισμένοι", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Rex Tillerson. "Ρωτάμε," Θα θέλατε να μιλήσουμε; "Έχουμε γραμμές επικοινωνίας με την Πιονγιάνγκ - δεν είμαστε σε μια σκοτεινή κατάσταση, σε μια διακοπή ρεύματος", πρόσθεσε.

"Έχουμε δύο, τρία κανάλια ανοιχτά στην Πιονγκγιάνγκ", δήλωσε σε απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με τις πιθανότητες να αποτρέψει μια ανοιχτή σύγκρουση.



Ωστόσο το κρατικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας KCNA σημειώνει ότι "προειδοποιούμε για άλλη μια φορά το γέρο ψυχοπαθή της Αμερικής για την υστερία του. Τα βομβαρδιστικά του με το στόμα τίγρη είναι πια πράξη αυτοκτονίας που θα μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε θάλασσα από φλόγες".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail