Δηλαδή μια πρόωρη συνταξιούχος κι ένας Δήμαρχος με έναν πολιτικό αρχηγό που απέτυχαν, είναι η άλλη πρόταση;

jill111 - pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

"Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς" λέει μια κινέζικη κατάρα. Υπάρχει άραγε πιο ενδιαφέρων καιρός όταν σε κυβέρνα ένας άνθρωπος που δεν ξέρει να σταθεί, δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά ευχόμενος να γυρίσει να δει τη Μπέτυ, εκλεγμένος με ψέματα ενώ το αντίπαλο δέος είναι ένας αρχηγός γόνος πολιτικού τζακιού που προπορεύεται διότι απλά χάνει ο πρώτος;

Ναι υπάρχει.

Να αναστηθεί το παλιό για να σε ξανασώσει ή ξαναπνίξει.

Ένα μάτσο από κόμματα που δεν ξεπερνούν το 10% όλα μαζί έρχονται να εκλέξουν κοινό αρχηγό στο νέο κόμμα που δεν ξέρουμε καν ποιο θα είναι.

Το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ (εδώ γελάνε! Με αρχηγό εκλεγμένο από ελάχιστες εκατοντάδες που έγινε όμως βουλευτής επικρατείας), το Ποτάμι (που έγινε ρυάκι) και το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη που ήταν στο ΠΑΣΟΚ, έφυγε και επανέρχεται.

Οι υποψήφιοι αρχηγοί; Αρκετοί.

Ανάμεσά τους μια πρόωρη συνταξιούχος, η Φώφη Γενηματά που αν δεν υπήρχε ο μακαρίτης μάλλον θα απολάμβανε τη σύνταξη που κανείς δεν κατάλαβε πότε θεμελίωσε. Από δίπλα ο Σταύρος Θεοδωράκης που ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι δεν κάνει για αρχηγός ο άνθρωπος. Έφτιαξε ένα κόμμα ευκαιρίας (αφού πολλοί μέσω αυτού ξαναμπήκαν στη Βουλή) και πέτυχε να το εξαφανίσει χωρίς να έχει υποστεί κυβερνητική φθορά. Παραδίπλα κι ένας Δήμαρχος μιας πόλης σε πολλές συνοικίες της μόνο ότι είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας δε θυμίζει.

Αυτοί είναι η άλλη πρόταση; Αυτοί θα ηγηθούν ενός τρίτου πόλου όπως φιλοδοξούν που δεν έχει καν όνομα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail