Το ιστορικό πλοίο ονόματι "Ελλάς" που κατελήφθη από Γερμανούς πειρατές

Γιώργος Αδαλής

Υπάρχει ένα πλοίο το οποίο ονομάζεται «ΕΛΛΑΣ»! Πρόκειται για ένα ιστορικό πλοίο το οποίο όμως έχει κυριευτεί από Γερμανούς πειρατές. Οι πειρατές, διόρισαν καπεταναίους και πληρώματα που είναι απόφοιτοι της Γερμανικής Ακαδημίας ναυτικών. 

Και μισθοδοτούμενοι από τον αρχηγό των πειρατών που έχει έμβλημα μια κόκκινη ασπίδα! Εντολή στους καπεταναίους είναι «ρίξτε το πλοίο στα βράχια»! Κι εδώ και οκτώ χρόνια, οι Γερμανοαναθρεμμένοι Ελληνόφωνοι το κοπανάνε διαρκώς στα βράχια! 

Κι αυτό επειδή έχει τεχνολογία χιλιάδων ετών, ΔΕ βυθίζεται! 

Και δώσ’του και το κοπανάνε! 

Δυστυχώς, οι επιβάτες του πλοίου παρακολουθούν άναυδοι το κοπάνημα του πλοίου στα βράχια! Δεν κάμουν τίποτα απολύτως! Και οι επιλογές είναι δύο σε αυτές τις περιπτώσεις! Η θα καθίσουμε όλοι μέσα και θα πάμε αύτανδροι στον πάτο της θάλασσας μαζί με το πλοίο που λέγεται «Ελλάς» ή θα ξεσηκωθούμε κατά των καπεταναίων και του πληρώματος! Ανταρσία χρειάζεται για να σώσουμε τους εαυτούς μας και το πλοίο! Ανταρσία στο πλοίο «Ελλάς»!

Καλή σας μέρα…

ΥΓ.
Aλλο ανταρσία κι άλλο... ΑνταρCIA, ε συντρόφια!!! Μην μπερδεύεστε.

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail