Μόργκαν Φρήμαν: Δεχόμαστε επίθεση από τη Ρωσία - Κρεμλίνο: Δεν τον παίρνουμε σοβαρά, είναι συναισθηματικά φορτισμένος!

Freepen.gr - Προτροπή στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να μιλήσει στον αμερικανικό λαό καθώς η χώρα δέχεται επίθεση από τη Ρωσία απηύθυνε ο γνωστός ηθοποιός , Μόργκαν Φρήμαν. Το Κρεμλίνο απαντά ότι δεν μπορεί να λάβει σοβαρά κάποιον άνθρωπο που είναι συναισθηματικά φορτισμένος.

Ο Φρήμαν σε ένα δίλεπτο βίντεο αναφέρει: 

«Σκεφτείτε ένα σενάριο, το οποίο δεν είναι σενάριο, ένας πρώην κατάσκοπος της KGB, οργισμένος με την κατάλυση της πατρίδας του, να ανεβαίνει στην εξουσία, να γίνεται πρόεδρος της χώρας του και να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Και ως πρώην κατάσκοπος χρησιμοποιεί κυβερνοπόλεμο για να καταλύσει τις δημοκρατίες. Χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για προπαγάνδα και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Η Ρωσία κάνει επίθεση στον ορκισμένο της εχθρό, τις ΗΠΑ. Καλώ τον κύριο Τραμπ να μιλήσει απευθείας στους πολίτες των ΗΠΑ και να πει την αλήθεια. Ότι δεχθήκαμε επίθεση από τη Ρωσία και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το τι έχει συμβεί. Το οφείλουμε στους χιλιάδες στρατιώτες μας που έχουν πολεμήσει και έχουν πεθάνει, καθώς και στις μελλοντικές γενιές. Εδώ και 241 χρόνια η αμερικανική δημοκρατία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο προεδρικός εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στον Τύπο ότι το Κρεμλίνο δεν λαμβάνει τις δηλώσεις του Φρήμαν κάνοντας λόγο για "θύμα ενός συναισθηματικά φορτισμένου, αυτοεξουσιοδοτημένου καθεστώτος".

"Πολλοί καλλιτέχνες μπορούν εύκολα να γίνουν θύματα συναισθηματικής πίεσης χωρίς πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων", τόνισε ο Πεσκόφ. «Θα γίνουν θύματα ενός συναισθηματικά φορτισμένου, αυτοεξουσιοδοτημένου καθεστώτος, μιας επέκτασης κάποιου είδους μακαρθισμού, θα έλεγα, που θα εξαφανιστεί με την πάροδο του χρόνου».

Ο Πέσκοφ τόνισε ότι το Κρεμλίνο δεν θεωρεί αυτό το βίντεο απειλή. "Αυτό δύσκολα μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη, επειδή είναι προφανές ότι τέτοιες αξιώσεις δεν βασίζονται σε πραγματικές πληροφορίες, είναι καθαρά συναισθηματικές", κατέληξε.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail