Ψινάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι στην Αίγυπτο, είναι στο Μαραθώνα

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συγχαίρει τους συνεργάτες του, την τουριστική επιτροπή και την Εφορία Αρχαιοτήτων του Μαραθώνα καθώς άνοιξαν στο κοινό τον αιγυπτιακό ναό της Ισιδος δίπλα στη βίλα των Ηρώδη του Αττικού στην παραλία της Νέας Μάκρης.

Τη φωτογραφία συνόδευσε και με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρει:

Αυτό που βλέπετε δεν είναι στην Αίγυπτο... Είναι στον Μαραθώνα!!! Ο Αιγυπτιακός ναός της Ίσιδος δίπλα στην βίλα του Ηρώδη του Αττικού στην παραλία της Νέας Μάκρης και σήμερα άνοιξε για το κοινό στην πανσέληνο για πρώτη φορά..!!! Ζήσαμε μια υπέροχη βραδιά εκατοντάδες κάτοικοι τουρίστες και επισκέπτες!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, της τουριστικής επιτροπής και στην Εφορία Αρχαιοτήτων του Μαραθώνα που άνοιξαν στο κοινό αυτόν τον μαγικό χώρο...!!! Πριν 3 χρόνια φωτογραφήθηκα στον ίδιο χώρο για να το προμοτάρω, έφαγα μήνυση και τους κατάβρισα... Φέτος τον άνοιξαν στο κοινό και είμαι ευγνώμων!!! Να τα λέμε τα σωστά...!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail