Μήπως οι ΑΝΕΛ ψηφίσουν την αλλαγή φίλου ή φύλλου και όχι φύλου;

Skitterphoto - pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

Δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό όσον αφορά τους ΑΝΕΛ και τον αυτοπροσδιορισμό τους ως τελευταίους θεματοφύλακες της πατρίδας και της Χριστιανοσύνης στην Ελλάδα.

Η αλλαγή φυ(ι)λ(λ)ου επιδέχεται πολλές ερμηνείες και δεν είναι πάντα για κακό. Πχ μια κοπέλα αλλάζει φίλο γιατί βρήκε κάποιον καλύτερο και άξιο. Ένας άνθρωπος αλλάζει φίλο γιατί ο νέος του στάθηκε καλύτερα.

Επίσης στην τσόχα αλλάζεις φύλλο μήπως τραβήξεις τίποτε καλύτερο ώστε να βγάλεις καλύτερο συνδυασμό μιας και τα παιχνίδια της τύχης μονοπωλούν εσχάτως τις συζητήσεις στα ΜΜΕ.

Τι; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Είναι τόσο σοβαρά όσο το να πας στο Selfrigdes για μπάρμπι ή να περνά η φιλότιμη η κάμερα την ώρα που περνούσες μπροστά από τη ρουλέτα ή να έχεις κάποιος άλλος τους κωδικούς σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή βέβαια είναι η σαρκαστική πλευρά του θέματος. Διότι υπάρχει και η ρεαλιστική πλευρά όπου κάποιοι θα κληθούν να εξηγήσουν σε ένα πολύ ειδικό ακροατήριο τα της "τουρκικής" ένωσης Ξάνθης και της αλλαγής φύλου με ύψηλον και ένα λάμδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail