Γελοιοποιήθηκαν Τούρκοι κομάντος - Έσκασε λάστιχο, παράτησαν τα όπλα τους και το έβαλαν στα πόδια από το φόβο τους

Freepen.gr - Καθώς συνεχίζονται οι πολεμικές δραστηριότητες σε Nalin Muş και Bedran Gundikremo που δρομολογήθηκαν από τις αντάρτικες δυνάμεις, αναφορές σημειώνουν ότι ο τουρκικός στρατός υφίσταται μεγάλες απώλειες στις αγροτικές περιοχές της συνοικίας Şemdinli του Hakkari.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ANF, οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις άρχισαν να ασκούν πίεση στον τοπικό λαό και να προχωρούν σε μαζικές συλλήψεις κατοίκων   λόγω των πρόσφατων ζημιών που υπέστησαν από τους αντάρτες του ΡΚΚ.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι Κούρδοι μάλλον τρομάζουν ιδιαίτερα τον περιβόητο δεύτερο στρατό του ΝΑΤΟ. Χαρακτηριστικό το περιστατικό που μεταφέρει το ρεπορτάζ του κουρδικού πρακτορείου.

Συγκεκριμένα μια ομάδα κομάντος του τουρκικού στρατού εγκατέλειψαν τα όπλα και τις θέσεις του στην ύπαιθρο του Şemdinli, μετά από μια έκρηξη ελαστικών ενός πολιτικού αυτοκινήτου την οποία πέρασαν για βομβιστική επίθεση. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να επιστρέψουν οι "κομάντος" στις θέσεις τους κι αφού ενημερώθηκαν για το τι είχε πραγματικά συμβεί.

Το ANF αναφέρει: 

A group of special unit members left their arms and fled their position in the countryside of Şemdinli after mistaking a tire blowout of a civilian car for a bombing. It took some time for the special unit to turn back to their emplacement after finding out about the incident.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail