Προς Anonymous Greece: Σας προειδοποιήσαμε, δε μας ακούσατε αλλά αν θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο

Είστε χρήσιμοι, έχετε ικανότητες αλλά σε λάθος στρατηγικό στόχο ….«παιδιά». Η αποτυχημένη επίθεσή σας στην Τράπεζα της Ελλάδος αποκρούστηκε σχετικά εύκολα. Το antivirus πρόγραμμά που χρησιμοποιήθηκε για να σας παραπλανήσει είναι στρατιωτικό μυστικό και πρωτοποριακό στο χώρο της κυβερνοασφάλειας.

Χρησιμοποιήσατε την τακτική της ομάδας Dragonfly, που πλέον είναι προβλέψιμη. Αν θέλετε να βοηθήσετε το λαό που υποφέρει, εάν θέλετε οι ενέργειές σας να προκαλούν ένα ντελίριο ενθουσιασμού και αμέτρητοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων να υποστηρίζουν τις ενέργειές σας.

Εάν θέλετε να γράψετε την δική σας ιστορία.

Εάν θέλετε - ενίοτε - και τη δική μας συνδρομή

Κτυπήστε με δύναμη αλλού!

Κτυπήστε τη συστημική διαφθορά που διαβρώνει τις δομές ολόκληρων οργανισμών και που κατατρώει τα σωθικά της κοινωνίας.

Κτυπήστε την υψηλή διαφθορά που αφορά την – σε βάρος της κοινωνίας – διαπλοκή πολιτικών και επιχειρηματιών.

Κτυπήστε τη διακίνηση ναρκωτικών, την εμπορία ανηλίκων για πορνεία ,την δουλεία, την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων (χιλιάδες παιδιά χειρουργούνται ζωντανά χωρίς αναισθησία από ανθρώπινα κτήνη για να τους πάρουν τα όργανά τους. Στην συνέχεια τα πετούν σαν κουφάρια ζώων) την εμπορία όπλων , την προσωπική ζωή των ¨εγκεφάλων ¨της διαφθοράς .

Κτυπήστε περιστατικά αδικίας σε βάρος αδύναμων πολιτών, που συγκινούν τον κόσμο.

Βοηθήστε στην εξιχνίαση αποτρόπαιων εγκλημάτων , στην ανακάλυψη δραστών, η δράση των οποίων απειλή την κοινωνική ηρεμία , προκαλεί την αγανάκτηση του κόσμου και δημιουργεί ανασφάλεια στους πολίτες …και τόσα άλλα.

Θα το ξαναπούμε!

Η «βρωμιά και η σαπίλα» έχει καταφέρει να έχει ως προστασία της την κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα ,έχοντας παράλληλα μεριμνήσει για την διαφυγή της ,όποτε νιώσει ότι κινδυνεύει.

Ένα λάθος κτύπημα στο σύστημα, θα προκαλέσει την κατάρρευση μεγάλου τμήματος του κοινωνικού ιστού με θύματα χιλιάδες αθώους , που ήδη είναι σε ομηρία και υπό κατοχή …και που θα οδηγηθούν ως πρόβατα για σφαγή μπροστά ….ως ασπίδα προστασίας.

Γιαυτό χρειάζονται χειρουργικές επεμβάσεις σε πιο ευαίσθητους κοινωνικά στόχους.

Ακούστε μας!

Προς το παρόν τελείται υπό την προστασία μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...