Προς Anonymous Greece: Αργήσατε κάπως, οι κατέχοντες μερίμνησαν, αθώοι θα υποστούν τις συνέπειες των ενεργειών σας

Το συνονθύλευμα των διασυνδεδεμένων δομών που στηρίζουν ως ¨δυναμικό σύνολο ¨ την Ελληνική πραγματικότητα - με αυτά και αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνον - με τα βίας κρατιέται για να μην καταρρεύσει.

Η Ελλάδα στο όνομα της Ευρωπαϊκής της πορείας , έχει απολέσει προ πολλού την πρόθεσή της για κυριαρχία και διατίθεται – αδύναμη πλέον να αντιδράσει – ως χώρος στα κυρίαρχα εξωγενής συμφέροντα , που ισορροπούν στις δικές τους συμμαχίες επί Ελληνικού εδάφους .

Τα συμφέροντα αυτά κάνουν το δικό μας , δικό τους , στην συνέχεια το προστατευτούν και εμείς , υπερηφανευόμαστε τάχα μου ότι , εμείς παρέχουμε αυτήν την προστασία … σε εμάς .

Αυτή είναι και η καλύτερη αυτοδιαχείριση της ανικανότητά μας , που μπορούμε .

Κουτοπονηριά ολικής και στάχτη στα μάτια της κοινωνίας δηλαδή , που ενθαρρύνεται όμως από την διαπίστωση ότι, τούτη η κατάσταση στην χώρα , την καθιστά προς έκπληξη των πάντων ¨σημείο ισορροπίας ¨ στην ευρύτερη γεωπολιτική σκακιέρα .

Στην πραγματικότητα όμως την καθιστά σημείο ισορροπίας αλλότριων συμφερόντων .

Αυτό όμως έχει και ένα δυσμενές αποτέλεσμα. Οι νομοί βαρύτητας και οι κανόνες ¨του παιχνιδιού ¨, που ορίζουν και ισορροπούν στο εσωτερικό της το ¨νευρικό σύστημα ¨ των κοινωνικών δομών πρικειμένου να κρατήσουν τα προσχήματα , ανάγουν μια Ελληνική πραγματικότητα , εξαιρετικά εύθραυστη.

Οποιαδήποτε ρήξη – εσωτερικά ή εξωτερικά – μπορεί να προκαλέσει στην τεταμένη αυτή κατάσταση , την ΑΠΟΤΟΜΗ κατάρρευση των πάντων .

Αυτό την καθιστά στόχο , των εχθρών των συμφερόντων που ευδοκιμούν στο περιβάλλον της . Η επίθεση στο στόχο , δεν θα λαμβάνει υπόψη της πλέον τις παράπλευρες απώλειες – τον λαό δηλαδή – αφού τα συμφέροντα είναι τεράστια .

Μια ομοβροντία από ¨παρεμβάσεις σας ¨ σε αυτή την πραγματικότητα , είναι ικανές να γκρεμίσουν τα πάντα . Τα περισσότερα θύματα σε ένα τέτοιο σεισμό θα είναι αθώα . Οι ¨στόχοι σας ¨ θα έχουν σωθεί την τελευταία στιγμή … είναι προετοιμασμένοι γιαυτό .

Θα ακολουθήσει χάος , και διαχειριστές δεν θα βρίσκονται πουθενά . Τότε – προς έκπληξή σας – το ανάθεμα θα πέσει και σε εσάς .

Αυτό θέλετε ;

Θα σας το πούμε αλλιώς!

Η δύναμή σας, είναι η αποδοχή των ενεργειών σας από την κοινωνία . Το στήριγμά σας αυτό σπάει πολύ εύκολα απ ότι οι αλγόριθμοι που κρύβουν τις Ip σας .

Η γραμμή μεταξύ του ¨σας γουστάρει η κοινωνία ¨ και του ¨σας απαξιώνει ¨ είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη¨.

Σε μια κοινωνία που σας θα σας έχει γυρίσει την πλάτη αφού , με τα δεδομένα αυτά θα την έχετε οδηγήσει στο χάος – ένα χάος που θα είναι ποιο οδυνηρό από την ¨κατάσταση κατοχής που ζει στο τώρα ¨ - , θα σας κάνει να νιώσετε το μάταιο στην μεγαλύτερή του κλίμακα .

¨Αργήσατε κάπως ¨ να επέμβετε και τώρα , άλλοι θα υποστούν τις συνέπειες των ενεργειών σας . Αυτοί , δεν φταίνε σε τίποτα , αυτοί είναι …εκείνοι που θα θέλατε να «προστατέψετε»

Η ελληνική πραγματικότητα είναι στην εντατική καιρό τώρα . Οι λόγοι και οι αιτίες δεν έχουν πλέον καμία σημασία αφού οι διαχειριστές της πραγματικότητάς της , έκαναν αυτό που ήθελαν .

Η κατάσταση είναι δεδομένη και – ίσως – μη αναστρέψιμη.

Σε μια τέτοια κατάσταση η κοινωνία στηρίζεται σε δομές που τρίζουν στα θεμέλια τους . Όλα είναι στο μεταίχμιο των μεταβολών τους , όλα είναι χωρίς πυξίδα , όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί , όλα είναι συνδεδεμένα σε ένα εύθραυστο πλέγμα .

Οι κοινωνία δημιουργεί πλέον την ουτοπία της και μέσα εκεί … ονειρεύεται και ελπίζει .

Ονειρεύεται και ελπίζει για να κρατηθεί από κάπου, για να μην καταρρεύσει όταν συνειδητοποιήσει το αδιέξοδο

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ , είναι αρκετό να το γκρεμίσει , είναι ικανό να προκαλέσει το απόλυτο χάος , είναι ικανό να σπάσει αυτό το πλέγμα και να σκορπίσουν τα πάντα

Θέλετε να είστε εσείς η αιτία;

Οι έχοντες και κατέχοντες σε μια τέτοια περίπτωση, έχουν μεριμνήσει για την επιβίωσή τους . Έτσι και αλλιώς "δρουν" εξ αποστάσεως ενώ τις όποιες απώλειές τις έχουν προσμετρήσει στις ¨δαπάνες κόστους ¨

Όλοι όμως οι υπόλοιποι που είναι εγκλωβισμένοι εδώ, ΟΧΙ !!

Αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες μιας απότομης κατάρρευσης του "μάταιου" και πουλημένου κόσμου τους.

Αυτοί "θα την πληρώσουν"... άδικα για να κάνετε εσείς το "καπρίτσιο σας" και να νιώσετε το υπαρξιακό νόημα που ψάχνεται στην ιστορία που υποδύεστε .

Η επέμβασή σας στην Ελληνική πραγματικότητα είναι ΛΑΘΟΣ!

Δεν θα σας αφήσουμε!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...