Το AfD είναι το θερμόμετρο, όχι η αρρώστεια

tookapic - pixabay.com
Θάνος Τζήμερος (fb)

Φρύαξαν οι ισλαμολάγνοι: ξενοφοβικό το AfD! Τι θα πει ξενοφοβικό, πρακτορίσκοι του χαλιφάτου; Φοβάται τους Ολλανδούς; Τους Ελβετούς; Τους Αυστραλούς; Λέει το αυτονόητο: κάθε κοινωνία έχει πεπερασμένη δυνατότητα ενσωμάτωσης ξένων στοιχείων. Από ένα σημείο και μετά διαλύεται. Εξαφανίζεται ο χαρακτήρας και η κουλτούρα της. Και μάλιστα τα ξένα στοιχεία θα πρέπει να έχουν επιθυμία να ενσωματωθούν.

Όταν προσπαθούν να αλλάξουν εσένα που τους φιλοξενείς και έχουν απώτερο σκοπό διά της τεκνοποιίας και της συνεχούς μετανάστευσης να κυριαρχήσουν και πολιτικά και να σου επιβάλλουν τον μεσαίωνά τους, αυτό δεν πρέπει να το δει ένας πολιτικός; Το είδε η Μέρκελ; Το είδε ο Σούλτς; Το είδε ο Ολάντ;

Το διέβλεψε στη Βρετανία από πολύ νωρίς ο Ήνοκ Πάουελ και η κορεκτίλα τον εξαφάνισε, θεωρώντας την περιώνυμη ομιλία του "Rivers of blood" ως... σατανική. Σήμερα, τις εφιαλτικές προβλέψεις του για την Ευρώπη τις κρίνουμε ως μετριοπαθείς.


Αν δεν θέλουν οι κορεκτίλες να δουν το πρόβλημα και να το λύσουν με τις δύσκολες αλλά αναγκαίες μεθόδους του νομικού μας πολιτισμού, κάποιοι άλλοι θα το δουν και θα το αναδείξουν. Το AfD είναι το θερμόμετρο, όχι η αρρώστεια. Βρίζοντάς το δεν πέφτει ο πυρετός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail