Η κατάρα των Κινέζων επιβεβαιώνεται - Τσίπρας, ο Πάνος και η Τασία εκτόξευσαν το AfD - Τώρα θα καλοπεράσουν

Του Στρατή Μαζίδη

«Να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς» ήταν η ευχή και κατάρα που έδιναν οι Κινέζοι σε κάποιοι. Κι αν δεν είναι, τότε μπορείς να τους κάνεις εσύ.

Το AfD (alternative für Deutschland - εναλλακτική για τη Γερμανία) ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια κυρίως ως βασικός εκφραστής της επιστροφής στο γερμανικό μάρκο. Κατέγραφε δυνάμεις αλλά δεν μπορούσε να μπει στη Βουλή.

Για να ανοίξουμε μια παρένθεση, μέχρι και η Γερμανία είχε πρόταση για κάτι εναλλακτικό, τουλάχιστον όσον αφορά το νόμισμα. Στην Ελλάδα μόνο δεν υπάρχει εναλλακτική έναντι του υπάρχοντος συνολικού πολιτικού σκηνικού.

Το κόμμα αυτό που σήμερα κόβει τρίτο το νήμα και μπορεί υπό προϋποθέσεις να δει ακόμη παραπέρα, δε θα τα είχε καταφέρει αν στην Ελλάδα δεν υπήρχε η λογική της θάλασσας που δε διαθέτει σύνορα (Τσίπρας), των παρανόμως εισελθόντων αλλοδαπών από μη εμπόλεμες χώρες που αρκεί να δήλωναν πρόσφυγες και θα μπορούσαν να λιάζονται ελεγχόμενοι στην είσοδο αλλά όχι την έξοδο (Χριστοδουλοπούλου) και των απειλών ότι θα...γιομίσουμε τζιχαντιστές το Βερολίνο (Καμμένος).

Το Βερολίνο δε γνωρίζω αν γέμισε τζιχαντιστές, η Γερμανία πάντως μια φορά μπήκε κι αυτή στο κάδρο των επιθέσεων. Επιπρόσθετα ο κόσμος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με το μουσουλμανικό στοιχείο και την παραβατική συμπεριφορά που έχει δείξει μια σημαντική μερίδα του ιδίως στο θέμα των παρενοχλήσεων των γυναικών. Ποιος ξεχνά πχ την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία ή τη δολοφονία της Γερμανίδας φοιτήτριας;

Η Μέρκελ πάλι ήταν εκείνη που αρχικά καλούσε τον κόσμο στη Γερμανία, όχι φυσικά γιατί διακατέχεται από φιλανθρωπία αλλά επειδή αναζητούσε φθηνούς εργάτες για τους βιομήχανους.

Η Ελλάδα έκανε μια χαρά τον τροχονόμο αλλά τα πράγματα ζόρισαν όταν η καθημερινότητα άρχισε να αλλάζει στη Δυτική Ευρώπη και ο κόσμος άρχισε να ξεσηκώνεται. Τα σύνορα έκλεισαν. Δεκάδες χιλιάδες εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα αλλά το AfD δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Την ευκαιρία που ο Αλέξης, η Τασία και ο Πάνος του προσέφεραν. Τώρα θα καλοπεράσουν διότι τόσο το AfD όσο και οι Φιλελεύθεροι έχουν άλλη προσέγγιση για το ελληνικό ζήτημα. Επίσης ο Σουλτς δήλωσε ότι ο μεγάλος συνασπισμός τελείωσε. Άλλωστε η Γερμανία μας στράγγιξε για τα καλά. Της σώσαμε τις τράπεζες, τις δώσαμε τα αεροδρόμια, μας δανείζει για να αγοράσουμε γερμανικές ανεμογεννήτριες για να γίνει μπαταρία η νότια Ευβοια, έβαλε την περιουσία μας για 99 χρόνια στο ΤΑΙΠΕΔ, άρα δε μας χρειάζεται άλλο.

Θα ζήσουμε λοιπόν σε ενδιαφέροντες καιρούς...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail