Τα ρωσικά θηρία Ту-95МС εξαέρωσαν ό,τι έβρισκαν σήμερα στο έδαφος

Freepen.gr - Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Ту-95МС απογειώθηκαν σήμερα από την στρατιωτική βάση του Engels με προορισμό τη Συρία όπου έπληξαν στόχους του ISIS στο Ντέιρ Εζόρ και της Ha’yat Tahrir al-Sham (αλ Κάιντα) στο Ιντλίμπ.

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά συνοδεύτηκαν από μαχητικά Sukhoi τα οποία απογειώθηκαν από τη Λατάκεια. Τα αεροπλάνα εξαπέλυσαν πυραύλους κρουζ τύπου Kh-101 που έχει μοντέρνες τεχνολογίες στέλθ.

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας δημοσίευσε βίντεο από την επιχείρηση καθώς επίσης φωτογραφίες από την προετοιμασία των Tupolev και των στόχων που επλήγησαν. 

Την ίδια ώρα η υπερσύγχρονη φρεγάτα "Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς" πλέει προς τα ανοικτά της Συρίας διαδεχόμενη τη "Ναύαρχος Εσσεν" οπότε λογικά θα αναμένουμε χτύπημα και από τον στόλο της Μεσογείου.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail