Αυτή είναι η καινούρια Ελλάδα - Ξυλοκοπούσαν επί μισάωρο και μαχαίρωσαν 90χρονο στο Γαλάτσι για 5 ευρώ

Freepen.gr - Έφτασε 90 ετών ένας άνθρωπος για να ζήσει τρομοκρατικές στιγμές στο υπόγειο διαμέρισμά του σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι, όταν δύο άνδρες εισήλθαν στο χώρο από την πόρτα του ακάλυπτου.

Ο άτυχος άνδρας κοιμόταν στο κρεβάτι του, όταν ο ένας εκ των δραστών τον ακινητοποίησε, του έκλεισε το στόμα με σεντόνι χτυπώντας τον ανελέητα για να μάθει που έχει κρυμμένα τα χρήματά του.

Ο 90χρονος φώναζε στους ληστές ότι δεν έχει χρήματα και πως ζει φτωχικά κάτι ήταν μάλλον ευδιάκριτο. Ωστόσο ο ληστής συνέχισε να τον χτυπά με τέτοια μανία ώστε του προκάλεσε μώλωπες στο πρόσωπο και αιμορραγία στο μάτι. Εν συνεχεία το σήκωσε με χρήση βίας και τον έδεσε σε καρέκλα απειλώντας τον με σουγιά.

Το θύμα επέμενε ότι έχει πάνω του μόλις πέντε ευρώ, τα οποία πήρε ο εισβολέας ενώ τον μαχαίρωσε στο χέρι την ώρα που ο έτερος ληστής είχε κάνει άνω κάτω το σπίτι του 90χρονου.

Το όλο μαρτύριο διήρκεσε 30 λεπτά και αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Να φτάνεις 90 χρονών για να υφίστασαι αυτά τα βασανιστήρια μέσα στο φτωχικό σου σπίτι.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" με το Γιώργο Παπαδάκη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail