Οι Ρώσοι μηχανικοί έφτιαξαν σε 48 ώρες σε συνθήκες πολέμου γέφυρα αρμάτων μάχης στον Ευφράτη

Freepen.gr - Οι μηχανικοί του ρωσικού στρατού κατάφεραν να έχουν κατασκευάσει μια στρατιωτική γέφυρα επίθεσης κατά μήκος του ποταμού Ευφράτη "σε χρόνο ρεκόρ" για να διευκολύνουν την κίνηση των στρατευμάτων του Συριακού Αραβικού Στρατού, του βαρέως εξοπλισμού και των logistics.

Σύμφωνα με ρωσικές εκθέσεις, η γέφυρα έχει μήκος 210 μέτρα, έχει χτιστεί αρκετά χιλιόμετρα από την πόλη Deir Ezzor (4,5 χλμ) και μπορεί να διαχειριστεί τη διέλευση 8.000 οχημάτων την ημέρα.

Οι ρωσικές στρατιωτικές πηγές έδωσαν μεγάλη έμφαση στο γεγονός ότι η γέφυρα χτίστηκε σε μόλις δύο ημέρες και χωρίς απώλειες στο προσωπικό της μηχανικής, παρά το γεγονός ότι η κατασκευή πραγματοποιήθηκε υπό τη συνεχή επίθεση από τους τρομοκράτες και το πυροβολικό του ISIS.

Η νέα γέφυρα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να διευκολύνει την κίνηση των αρμάτων μάχης, των οχημάτων πεζικού και των αυτοπροωθούμενων πυροβόλων στην ανατολική όχθη του Ευφράτη για τη διατήρηση των επιχειρήσεων του Συριακού Στρατού κατά της ISIS.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail