Το 48ωρο του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ στο Αιγαίο! Πότε για που και γιατί αποπλέει!

Αναδημοσίευση από: militaire.gr

Η απόφαση είναι οριστική, το εγχείρημα δύσκολο μεν αλλά ενδιαφέρον. Το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ θα αποπλεύσει μετά τα μέσα Οκτωβρίου! Προορισμός το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει για περίπου ένα μήνα!

Το σχέδιο πλεύσης έχει γίνει και ήδη έχουν αρχίσει να “βγαίνουν” σήματα για το πλήρωμα του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ, το οποίο βεβαίως θα ρυμουλκηθεί. Ωστόσο επί του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ θα υπάρχει πλήρωμα 60 ανδρών και γυναικών που δεν θα ΄ναι “διακοσμητικό”. Κάθε άλλο…Ένα τέτοιο ταξίδι χρειάζεται προσοχή και οι ειδικότητες του πληρώματος έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Το ταξίδι θα διαρκέσει δυο μέρες. 50 ώρες για την ακριβεία, λένε οι υπολογισμοί που έχουν γίνει. Το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Αυτή ήταν η αφορμή για να αποφασιστεί από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ο πλους για τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια αποφασίστηκε η παραμονή του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ για ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη, για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να το επισκεφθούν.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...