Ο Αυγέας, η στροφή 360 μοιρών, η Λέσβος και η Μυτιλήνη και ένα τσούρμο ανίδεοι


του Μιχάλη Χαιρετάκη

Οταν αναφέρεις ένα όνομα λάθος μια φορά μπορεί να σου έχει ξεφύγει, όταν το επαναλαμβάνεις για δεύτερη φορά τότε δεν είναι πια λάθος είναι ασχετοσύνη, είναι αγραμματοσύνη του ίδιου ή του συντάκτη των κειμένων.

Δεν πιστεύω οτι ο Αλέξης είναι βλάκας, το IQ του πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτό του George Bush Junior και του δικού μας ΓΑΠ. IQ ηγέτη δηλαδή. Ετσι μου φέρνει εμένα, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, υποκειμενική άποψη είναι.

Ομως ή ο ίδιος έχει παντελή άγνοια βασικών θεμάτων που ακόμα και απόφοιτος του Δημοτικού γνωρίζει (Μυτιλήνη-Λέσβος, Αυγέας, στροφή 360 μοιρών, αντίληψη του μεγέθους του στρέμματος και άλλα όμορφα) ή έχει ανίδεους, αστοιχείωτους και αμόρφωτους συμβούλους που γράφουν τους λόγους του ή δεν τον προφυλάσσουν απο το να εκστομίζει απίστευτα μαργαριτάρια. ¨Οπως και αυτό με το Δόγμα του ΣΟΚ της Ναόμι...Κάμπελ...

Οι προηγούμενοι μνημονιακοί άρχοντες μπορεί να ήταν ψεύτες και απατεώνες αυτοί όμως επιπλέον είναι αμόρφωτοι και ανίδεοι.

Για του λόγου το αληθές μετά το 27.20 μπορείτε να απολαύσετε άλλη μια φορά την συριζαϊκή κόπρο του "Αυγέα", αυτή τη φορά προεκλογικά τον Ιανουάριο του 2015 στην Πάτρα.



ΥΓ.Αν θέλετε να δοκιμασετε την υπομονή σας δείτε όλη την ομιλια χωρίς να εκνευριστείτε
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail