Δηλαδή δεν περνούσε καλά ο Καραμανλής ελέω θείου πριν το 2009;

Αγαπητέ μου Στρατή

Απλά επεμβαίνω για να ολοκληρώσω τον τίτλο του άρθρου σου για το Κώστα Καραμανλή... (Ταβέρνα, κρασάκι και μεζέδες! Ο μόνος άνθρωπος που από το 2009 και μετά περνά ζωή και κότα στην Ελλάδα http://www.freepen.gr/2017/09/2009.html)
Νομίζω ΑΔΙΚΕΙΣ την Ιστορία γράφοντας ότι "περνά καλά από το 2009 και μετά..."

Δηλαδή δεν περνούσε καλά, εκπληκτικά καλά ελέω "Θείου" πριν το 2009;

Υποθέτω ότι θέλεις την έμφαση σε συνάρτηση με την οκονομικο-κοινωνικο-πολιτική κατρακύλα της Ελλάδας και των Ελλήνων μετά το 2009 όταν "παρέδωσε" την Εξουσία στον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και πάλι επαναλαμβάνω ΟΛΑ τα μέλη της οικογένειας που είχε "Αδελφό και Θείο" τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ("Η Κύπρος κείται μακρυά...") πάντα πέρναγαν καλά και θα συνεχίζουν να περνάνε καλά όπως όλα τα "Τζάκια" της Ελληνικής πολιτικής-οικονομικης ζωής...

Για αυτό, όμως, φρονώ ότι φταίμε εμείς οι Έλληνες ψηφοφόροι, δηλαδή ο...δήθεν Κυρίαρχος Λαός...

πάντα με αγάπη

Γιώργος Πιπερόπουλος

- - - - 

Απάντηση συντάκτη: Βεβαίως και περνούσε καλά. Η επισήμανση του καθηγητή είναι σωστή μολονότι ο τίτλος έχει την στόχευση που αναδεικνύει ο κ. Πιπερόπουλος. Ο Κώστας Καραμανλής συνεχίζει να είναι βουλευτής με κοινοβουλευτικό έργο που αγνοούμε ενώ υπάρχει ακόμη κόσμος που τον θεωρεί εν αναμονή μεσσία.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...