Για αυτό δύσκολα θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ - «20.000 Νοτιοκορεάτες θα πεθαίνουν καθημερινά αν γίνει πόλεμος ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας και χωρίς πυρηνικά»

Etereuti Etereuti - pixabay.com
Freepen.gr - Περίπου 20.000 Νοτιοκορεάτες θα χάνουν τη ζωή τους καθημερινά σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με  υπολογισμούς του Πενταγώνου όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η βρετανική  dailymail.co.uk.

Ο ισχυρισμός έγινε από συνταξιούχο στρατηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος δήλωσε ότι το νούμερο αυτό υπολογίστηκε με βάση ένα συμβατικό σενάριο πολέμου και δεν περιλάμβανε πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων.

Νωρίτερα σήμερα, η Νότια Κορέα και η Κίνα προέτρεψαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να μειώσουν τις εντάσεις με την Πιονγιάνγκ, αφού η τελευταία κατηγόρησε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ για την κήρυξη πολέμου.

Συνεπώς επανερχόμαστε στο λογικό σενάριο του πολέμου δηλώσεων καθώς η κάθε μία πλευρά γνωρίζει πολύ καλά τα όριά της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail