Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Τα 18 ευρώ έχουν την ίδια αξία με τα 82, αυτή είναι η "λύση" που μεθοδεύει ο Αναστασιάδης για την Κύπρο

Freepen.gr - Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ερευνητής και αναλυτής, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στην κυπριακή εκπομπή "Η Αλήθεια Καίει" όπου κυριολεκτικά έκαψε με όσα ανέλυσε την προωθούμενη "λύση" για την Κύπρο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη για την επίλυση του Κυπριακού μπορώ να πάω να του δώσω 18 ευρώ και να μου δώσει 82 αφού έχουν την ίδια αξία, τόνισε γλαφυρά ο δημοσιογράφος.

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος σημειώσει ότι η λύση που μεθοδεύουν Αθήνα - Λευκωσία κινείται στη θεωρία του "ο γάιδαρος πετάει" και ομοιάζει σα να συμβουλεύει έναν καρδιοπαθή να καπνίζει και να κάθεται.

Η συνέχεια στο ενδιαφέρον απόσπαμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail