11η Σεπτεμβρίου, όταν οι επιβάτες ψήφιζαν και τηλεφωνούσαν από τα κινητά τους στα 7000 πόδια

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Δεκαέξι χρόνια μετά την 11 Σεπτεμβρίου του 2001 συμπληρώνονται σήμερα. Η ταυτόχρονη αεροπειρατία σε 4 αεροσκάφη με την πτώση των δυο στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, ενός τρίτου στο Πεντάγωνο και του τέταρτου σε ανοιχτό χώρο είναι ένα απο τα σημαντικότερα παγκόσμια γεγονότα του αιώνα που διανύουμε.

Ηταν η αφορμή για την εισβολή εισβολή αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και για τον αμφιλεγόμενο πόλεμο κατά της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

Για την 11η Σεπτεμβρίου υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας, κάποιες αστείες κάποιες άλλες αρκετά σοβαρές,αλλά και μερικά περίεργα γεγονότα που υπερβαίνουν τους νόμους της φυσικής.

Ενα απο αυτά που δεν είδε το φως της δημοσιότητας σε μεγάλη έκταση μέχρι σήμερα είναι και το παρακάτω.

Οι μαρτυρίες για αεροπειρατεία στα αεροσκάφη,προήλθε κυρίως απο τηλεφωνήματα των επιβατών προς τους συγγενείς τους απο τα κινητά τους τηλέφωνα όπου ανέφεραν οτι υπήρχε αεροπειρατεία σε εξέλιξη. Σε μια περίπτωση μάλιστα στο 4ο αεροσκάφος λέγεται οτι πήραν την τύχη τους στα χέρια τους

(Guardian 13/9/2001)
"Οι επιβάτες θυσίασαν τη ζωή τους για να αποτρέψουν ακόμα μεγαλύτερη τραγωδία

Αεροπορικό δράμα Τα κινητά τηλεφωνήματα αποκαλύπτουν ένα σχέδιο για την υπερνίκηση των αεροπειρατών

Στιγμές πριν από την πτήση 93 της United Airlines που συνετρίβειί στην Πενσυλβάνια, οι επιβάτες του αεροσκάφους προέβησαν σε ψηφοφορία (!!!) και προφανώς αποφάσισαν να θυσιάσουν τη ζωή τους για να αποτρέψουν μια ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία, προέκυψε χθες το βράδυ.

Αρκετοί ενοχλημένοι επιβάτες τηλεφώνησαν τους συγγενείς τους από το καταδικασμένο αεροπλάνο για να πουν αντίο, εξηγώντας ότι το αεροσκάφος είχε καταληφθεί και ότι επρόκειτο να «κάνουν κάτι γι 'αυτό».

Δεδομένου ότι οι ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία από μια σειρά τηλεφωνικών κλήσεων, έγινε φανερό ότι οι επιβάτες ήξεραν τους αεροπειρατές που προορίζονταν να πετάξουν το αεροπλάνο για να χτυπήσουν έναν στόχο στην Ουάσινγκτον.

Οι επιβάτες έκαναν ένα απεγνωσμένο σχέδιο να αντισταθούν στις τρομοκρατικές επιθέσεις. Μια ομάδα από αυτούς πιστεύεται ότι έσπευσαν στο πιλοτήριο και αγωνίστηκαν με τους αεροπειρατές, στέλνοντας το αεροπλάνο να συντριβεί στο έδαφος."


https://www.theguardian.com/world/2001/sep/13/september11.usa15 (πηγή)

Μου είχε κάνει εντύπωση τότε το γεγονός, επειδή δεν κολλάει με τη λογική. Σε ενα αεροπλάνο που έχει καταληφθεί απο αεροπειρατές, επιβάτες αποφασίζουν να θυσιάσουν τη ζωή τους για τον υπόλοιπο κόσμο, ψηφίζοντας μάλιστα γι αυτό; Κάτι δεν πάει καλά.

Το 2001 η επίσημη εκδοχή ήταν οτι οι επιβάτες έκαναν τις κλήσεις απο τα κινητά τους τηλέφωνα στους συγγενείς τους και μάλιστα οι μαρτυρίες μιλούσαν για εισερχόμενες κλήσεις απο τα κινητά των επιβατών.

http://www.consensus911.org/point-pc-3/

Λίγα χρόνια αργότερα το 2006, στη δίκη του Moussaoui όταν αποδείχθηκε οτι απο τα 7000 πόδια η πιθανότητα σήματος και επιτυχημένης κλήσης πέφτει στο 0% (συνήθως πάνω απο τα 1000 πόδια χάνεται το σήμα της κεραίας) άλλαξε η εκδοχή και το FBI αναφέρει πλέον οτι οι κλήσεις έγιναν απο τα τηλέφωνα του αεροσκάφους πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις αρχικές καταθέσεις των μαρτύρων.

http://www.consensus911.org/point-pc-4/

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail