Απόγονοι Σλάβων ζητούν αποζημιώσεις 10 δις από το Ελληνικό Κράτος

Αναδημοσίευση από: voria.gr

Το κλίμα του ποδοσφαιρικού αγώνα Αλβανίας-Σκοπίων, η υπομονή του Ερντογάν με τον Μακρόν και η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Ελλάδα.

ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΕΝ ΔΗΜΩ

Υπό την αιγίδα του Ζάεφ, η 5η Διάσκεψη των παιδιών του "Παιδομαζώματος" για την "Μακεδονία του Αιγαίου". Πρόκειται για απογόνους Σλάβων που έφυγαν από τη Μακεδονία την εποχή του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα. Συμπράττουν και εκπρόσωποι του παρόμοιου σλαβικού Συλλόγου "Δεν Ξεχνώ" από την Στρώμνιτσα.

Μεταξύ άλλων θέτουν και ζήτημα για περιουσίες των προγόνων τους στην Ελλάδα, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από το ελληνικό κράτος, ανερχόμενη σε 10 περίπου δισ. ευρώ. Κατά τα άλλα, διαβεβαιώνει ο Ζάεφ τον Κοτζιά, ότι είναι διαλλακτικός. Και φωνάζει από εδώ ο Καλλισθένης από την πρώτη στιγμή: Μη τους εμπιστεύεστε. Αυτά τα μαζέματα φυλών, που τους δώρισαν ένα κράτος, δεν έχουν μπέσα.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...