Συνεχίζουν με 10 F-16 την «παρέλαση» οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Με ανοικτές παλάμες θα τα σταματήσουμε;

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Συνεχίζουν την καθημερινή παρέλαση με Οπλισμένα Μαχητικά οι Τούρκοι στο Αιγαίο …Το ΑΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει Μαχητικά από τέσσερα Πολεμικά Αεροδρόμια που αναχαίτισαν τα Τούρκικα και ενεπλάκησαν μαζί τους δύο φορές!

Με τα νεύρα σπασμένα και τους Χειριστές μας στα Όρια τους πια συνεχίστηκε και σήμερα ο Καθημερινός Πόλεμος σπάσιμο νεύρων και φθοράς Υλικού και Μέσων που τελευταία οι Τούρκοι έβαλαν στο πρόγραμμά τους!

Ψυχραιμία αλλά και επαγρύπνηση συνιστά  το ΑΤΑ που  ταυτόχρονα οι Επιτελείς του εκτιμούν την κατάσταση και ετοιμάζουν εισηγήσεις και τρόπους αντιμετώπισης της Τουρκική καθημερινής εισβολής !

Το ατύχημα δεν είναι μακριά όπως το πάνε οι Τούρκοι εκτιμά Βετεράνος Χειριστής Μαχητικών που για 30 χρόνια κυνηγούσε Τούρκους στο Αιγαίο …Την ώρα που βλέπεις τον Τούρκο απέναντι όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν στα δευτερόλεπτα της Εμπλοκής !

Να αναφέρουμε οτι το ΑΤΑ απογείωσε  Μαχητικά απο το Καστέλι,τη Σούδα,τη Λάρισα και τη Λήμνο σε ένα σύνολο Οχτώ μαχητικών όλα Οπλισμένα που βρέθηκαν απέναντι σε 10 Τούρκικα εκ των Οποίων τα 6 Οπλισμένα !

Εντύπωση μας κάνει πάντως η χαλαρή αντίδραση του ΥΠΕΘΑ ,του ΥΠΕΞ  και της Κυβέρνησης ,που μάλλον τα θεωρεί όλα περίπου  δεδομένα …Δεν είδαμε και δεν ακούσαμε καμιά αντίδραση και καμιά καταγγελία απο το  ΥΠΕΞ ,ούτε βέβαια του ΥΠΕΘΑ στο ΝΑΤΟ.
Μάλλον το συνηθίσαμε ή οι Εθνοπατέρες δεν παίρνουν κάν χαμπάρι τι παίζεται στο Αιγαίο …Προφανώς θεωρούν οτι είναι δουλειά άλλων …Αλλά καμιά εντολή για Δυναμική Αντίδραση δεν είδαμε …

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 14η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     5 (4 x 2 F-16 & 1 x 2 F-4)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     10
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     12
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      2
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ &  ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...