Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα …Με 10 F-16, 2 CN-235 και Ε/Π ξανά μανά οι Τούρκοι στο Αιγαίο!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα …Αφού οι Τούρκοι πήραν χαμπάρι ότι το να κατεβάσουμε κανά μαχητικό σαν παπί δεν παίζει, μας πήραν στο ψιλό και μας στέλνουν τους Σχηματισμούς των F-16 έτσι για πλάκα και πλακώνουν και τις Παραβιάσεις!

Ούτε λίγο ούτε πολύ μας έστειλαν δέκα μαχητικά σε πέντε σχηματισμούς και σήμερα στο Αιγαίο …Ενώ μια ντουζίνα από τα Τούρκικα ήταν Οπλισμένα και έτοιμα για μάχη !

Για να συμπληρωθεί το καρέ έστειλαν και δυο CN-235 στο Θεό μας και να πεις ότι δεν έχουμε την δύναμη να τους κατεβάσουμε να πάει στο διάβολο …Στο τέλος μας έστειλαν και ένα ελικόπτερο να πετάξει στα χαμηλά !

Σημειώθηκε και μια εμπλοκή ενώ όλες οι Παραβιάσεις έγιναν από τους Τούρκικους σχηματισμούς των F-16 και όχι απο τα Κατασκοπευτικά (Αναβαθμίζουν τις Παραβιάσεις οι Τούρκοι πάρτε το χαμπάρι βρε!!) ….Εμείς τι κάνουμε; Τα συνηθισμένα... τι να κάνουμε να κάνουμε πόλεμο δηλαδή ;,έτσι δεν είναι κύριοι του ΥΠΕΘΑ;

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     5 (5 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     3 (2 CN-235 & 1 ε/π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     13
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :       6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     14   
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     14 (από τους σχηματισμούς)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      1
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...