Yeniakit: Ρωσία και ΗΠΑ μας έχουν περικυκλώσει και θα μας διαλύσουν - Πρέπει να δράσουμε

Στρατής Μαζίδης

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζεται άρθρο της Yeniakit σχετικά με τη γεωπολιτική θέση της Τουρκίας και τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι ΗΠΑ έχουν πρακτικά περικυκλώσει την Τουρκία έχοντας λάβει διάφορες θέσεις σε όμορες και γειτονικές χώρες.

Επίσης εκτιμάται πως μαζί με τη Ρωσία ετοιμάζονται να αποδεχθούν το ΡΚΚ και να το εξοπλίσουν, προλέγοντας ότι η Συρία θα χρησιμεύσει ως logistics για τη μεταφορά όπλων σε τουρκικό έδαφος. Το κείμενο ήδη κάνει αναφορά σε αντιαρματικά και αντιαεροπορικά όπλα που έχουν λάβει οι Κούρδοι στα συριακά καντόνια.

Ο συντάκτης είναι ξεκάθαρος και παροτρύνει την Αγκυρα να εισβάλλει όχι μόνο στη Συρία και και το βόρειο Ιράκ.

Κατά τη Yeniakit στο κόλπο βρίσκεται και η Ρωσία η οποία με το θέμα των S-400 συνδράμει ώστε η Τουρκία να απομακρυνθεί από το ΝΑΤΟ σχολιάζοντας ότι Ελλάδα και Αρμενία τρίβουν τα χέρια τους για μια τέτοια εξέλιξη.

Ο ανώνυμος αρθρογράφος σημειώνει δραματικά «είμαστε περικυκλωμένοι!» και παραλληλιζεί με χώρες που δέχθηκαν επίθεση κατά το Β' ΠΠ ενώ όλα φάνταζαν αρμονικά τις παραμονές.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο αναφορικά με τις θέσεις των Ε.Δ. των ΗΠΑ σε χώρες γύρω από την Τουρκία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail