Σπάνε όλα τα ρεκόρ τα Sukhoi στη Συρία - 28.000 απογειώσεις και 90.000 αεροπορικές επιδρομές

Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν περίπου 90.000 επιθέσεις εναντίον των τρομοκρατών, δήλωσε ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Γενικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου, συνταγματάρχης Σεργκέι Ρούσκοϋ όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS:

"Από την αρχή της στρατιωτικής επιχείρησης, οι Αεροναυτικές Δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 28.000 εξόδους πραγματοποιώντας περίπου 90.000 αεροπορικές επιδρομές", δήλωσε ο Rudskoy στο στρατιωτικό και τεχνικό φόρουμ του Στρατού του 2017.

Ο στρατηγός τόνισε ότι η ρωσική στρατιωτική εκστρατεία έπληξε σοβαρά το σύστημα ελέγχου και την υποδομή των τρομοκρατών. "Οι κύριες οδοί εφοδιασμού των ενόπλων με όπλα και πυρομαχικά έχουν αποκλειστεί. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις στερήθηκαν οικονομική υποστήριξη από παράνομες πωλήσεις πετρελαϊκών προϊόντων ", δήλωσε ο Rudskoy.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την καταστροφή κρίσιμων τρομοκρατικών εγκαταστάσεων, οι Αεροναυτικές Δυνάμεις χρησιμοποίησαν πυραύλους κρουζ από πολεμικά πλοία, υποβρύχια και στρατηγικά αεροσκάφη με ακτίνα μέχρι 1.500 χιλιόμετρα, αλλά και από αεροσκάφη βομβαρδισμών μεγάλης εμβέλειας.

"Οι δυνάμεις των ειδικών επιχειρήσεων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καταστροφή των ένοπλων ομάδων. Εκτελούν καθήκοντα καταστροφής ηγετών τρομοκρατών, εξαλείφοντας τις κρίσιμες εγκαταστάσεις του εχθρού και προσαρμόζοντας τις επιθέσεις της αεροπορίας μας ", δήλωσε ο Rudskoy.

Οι ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο βοηθώντας τη διοίκηση κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού των πολεμικών επιχειρήσεων, την εκπαίδευση των στρατιωτικών σχηματισμών και των μονάδων του συριακού στρατού, ανέφερε ο Rudskoy.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail