Καλά κάνουν οι Τούρκοι κι εξευτελίζουν τους Γερμανούς - Γερμανικές εταιρείες συνεχίζουν να πουλάνε όπλα στην Τουρκία

φωτο από rheinmetall-defence.com
Μελίνα Κονταξή

Η Γερμανική εφημερίδα Focus γράφει ότι η Γερμανική κυβέρνηση κάνει ότι δε βλέπει ενώ η εταιρεία Rheimmetall καθώς κατασκεύασε 1000 τάνκς πάντσερ για την Τουρκία.



Πρόσφατα η Γερμανία μετακίνησε τους στρατιώτες και τα αεροπλάνα της από τη νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ εξαιτίας της άρνησης της Τουρκίας να επιτρέψει σε Γερμανούς βουλευτές να επισκεφτούν τους Γερμανούς στρατιωτές ενώ Γερμανοί πολίτες βρίσκονται έγκλειστοι στις τουρκικές φυλακές αλλά τα οικονομικά συμφέροντα είναι πάνω από κάθε είδους εξευτελισμό όπως φαίνεται.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, όπως γράφει ο Μιχαήλ Ροδάς ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν Φον Σάντερς αγνόησε ακόμα και την κακομεταχείριση της κόρης του από το 1914 και έμεινε στην Κωνσταντινούπολη όταν τον διέταξαν να παραμείνει ενώ είχε αποφασίσει να φύγει μετά από το περιστατικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail