Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα canadair

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Στο diavgeia.gov.gr ένα πολύ περίεργο έγγραφο αναρτήθηκε στα τέλη του 2016. Είναι έγκριση δαπάνης αξίας 80.000 ευρώ απο το υπουργείο Eθνικής Άμυνας και αφορά την πληρωμή των δικαστικών εξόδων της Bombardier Inc-Canadair για άγνωστη δίκη μεταξύ αυτής και του Ελληνικού Δημοσίου.

Πέρα απο το ποσό των δικαστικών εξόδων που κλήθηκε να καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο και δεν είναι καθόλου αμελητέο, καλό θα ήταν να μαθαίναμε ποιο ακριβώς ήταν το θέμα της δίκης και τι ακριβώς περιελάμβανε η καταδικαστική απόφαση.

Αν είχε να κάνει με τα ανταλλακτικά και με την κατάσταση απο τα τόσα Canadair που υπάρχουν να είναι 4-6 διαθέσιμα, τότε είναι εγκληματικό το λιγότερο, αν δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι τόσους μήνες τώρα να βρούν λύσεις.

Ρωτάω για την υπόθεση συγκεκριμένα:

ICC CASE 16032/GZ/MHM- BOMBARDIER Inc.v./THE HELLENIC MINISTRY OF
NATIONAL DEFENCE

Να περιμένουμε κάποια απάντηση απο το υπουργείο εθνικής άμυνας;


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail