Δίνουν δωρεάν ρεύμα στον κατακτητή και ανοίγουν πέρασμα στα κατεχόμενα εκεί που δολοφονήθηκαν οι Ισαάκ και Σολωμού

Αναδημοσίευση από: malkidis.blogspot.gr

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΚΙΔΗΣ

Δίνοντας ρεύμα στον κατακτητή.....

Περιμένουν... οδηγίες οι κυβερνώντες από τον εκπρόσωπο των κατακτητών Ακιντζί για να συνεχίσουν να ηλεκτροδοτούν το σύμβολο -έκτρωμα των κατακτητών στον Πενταδάκτυλο...

Το σύστημα ηλεκτροδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι συνδεδεμένο με το μέρος του συστήματος στα κατεχόμενα το οποίο ελέγχει το ψευδοκράτος, κάτι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο, εκτός κι αν δοθούν οδηγίες.

"Ερωτηθείς σχετικά με το αν, λόγω του καύσωνα, έχει ζητηθεί βοήθεια από τα κατεχόμενα, ο κ. Ασιήκαλης απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο, τόνισε ότι το σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι συνδεδεμένο με το μέρος του συστήματος στα κατεχόμενα το οποίο ελέγχει το ψευδοκράτος, κάτι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο, εκτός κι αν δοθούν οδηγίες.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα επάρκειας στα κατεχόμενα. Όταν μας ζητήθηκε πέρσι, που υπήρχαν συγκεκριμένα προβλήματα, συνδεθήκαμε. Έπειτα, από τα κατεχόμενα ζήτησαν να παραμείνουν συνδεδεμένα, σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια, όπως κι έγινε», είπε."

Επιπλέον 21 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στη Δερύνεια η κυπριακή Κυβέρνηση καταφέρνει με τις πράξεις της να αμαυρώσει τη μνήμη των ηρωωμαρτύρων μας.

Πριν 2 χρόνια ανακοινώθηκε ότι σχεδιάζεται η διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, του οδοφράγματος που ποτίστηκε με το αίμα του Τάσου και του Σολωμού. Οι κατασκευαστικές εργασίες σιγά - σιγά ολοκληρώνονται κι έτσι ακόμα ένα οδόφραγμα της ντροπής θα προστεθεί στην τραγική μας ιστορία. Ακόμα ένα οδόφραγμα από το οποίο θα περνάνε αδαείς και αφελείς Κύπριοι και θα ενισχύουν οικονομικά το Ψευδοκράτος.


Επιπρόσθετα η επίδειξη κάποιου επίσημου εγγράφου στο παράνομο καθεστώς, όχι μόνο αναγνωρίζει την ύπαρξη του ψευδοκράτους, αλλά μας καθιστά με τη δική μας συγκατάθεση τουρίστες στον τόπο μας.

Δυστυχώς η εθνική μας αξιοπρέπεια καταρρακώνεται μέρα με τη μέρα. Υποδουλωνόμαστε στον κατακτητή και δεν τολμούμε να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν......

 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail