Χλιαρή ανακοίνωση για την πρόκληση των Σκοπίων στο χάντμπολ - Καμιά αναφορά στον παράνομο αποκλεισμό και το πρόστιμο

Freepen.gr - Ανακοίνωση για το συμβάν του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης των Νεανίδων με την αντίστοιχη των Σκοπίων στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.

Το Υπουργείο εκφράζει την στήριξή του στα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας, πλην όμως δεν κάνει καμία αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία τιμώρησε την εθνική μας ομάδας με αποκλεισμό κι επιβολή προστίμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, η ένταξη της πΓΔΜ σε διεθνείς ομοσπονδίες μπορεί να γίνει μόνον με την προσωρινή της ονομασία. Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η πΓΔΜ, μετά την ένταξή της σε οποιαδήποτε διεθνή οργάνωση προσπαθεί να παραβιάσει την Ενδιάμεση Συμφωνία και να επιβάλει την συνταγματική της ονομασία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τη συμπαράστασή του στις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης των Νεανίδων, οι οποίες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την πΓΔΜ λόγω της παραβίασης της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από την πΓΔΜ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail