Ποιοι θέλουν τη διάσπαση της μειονότητας στην Αλβανία

Αναδημοσίευση από: paron.gr

Η αθλιότητα όσων θέλουν να στηρίξουν την πολιτική της Ελλάδας έναντι της Αλβανίας σε ξεπερασμένα και αποτυχημένα πρότυπα δεν έχει όρια. Δεν γνωρίζω τον φάκελο όλων των μειονοτικών που δημόσια κατηγορήθηκαν, με διαρροές σε ελληνικά ΜΜΕ, ότι αποτελούν «πέμπτη φάλαγγα» των Τιράνων.

Ούτε φυσικά μπορεί να συμφωνήσει κανείς με την αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας εάν δεν έχει διαπραχθεί ένα αποδεδειγμένα αντεθνικό αδίκημα.

Αντεθνική δράση ήταν η διακίνηση χιλιάδων θεωρήσεων και πιστοποιητικών, με τα οποία είτε ελληνοποιήθηκαν εκατοντάδες Αλβανοί, είτε πέρασαν στην Ελλάδα πληρώνοντας τα γνωστά και μη εξαιρετέα κυκλώματα. Αντεθνική δράση θα μπορούσε να θεωρηθεί η εμπλοκή στελεχών της μειονότητας (με τις πλάτες της Ελλάδας) στην έκδοση πλαστών τίτλων κυριότητας εκτάσεων, οι οποίες κατόπιν πωλήθηκαν σε αλβανικές εταιρείες. Μη συμβατή με τα ελληνικά συμφέροντα ήταν η συνεργασία του ΚΕΑΔ με τον Μπερίσα και κατόπιν με τον Ράμα, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις της ίδιας της ηγεσίας του μειονοτικού κόμματος (εκ των υστέρων φυσικά). Γι’ αυτά δεν μιλάει κανείς, γιατί δεν βολεύουν το παρόν σύστημα εξουσίας της μειονότητας.

Όμως, για μια ακόμη φορά, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε: Η διάσπαση της μειονότητας, η στοχοποίηση μελών της μειονότητας που δεν συντάσσονται με την ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η εύρεση ενός εύκολου εργαλείου που καλύπτει το κενό ουσιαστικής πολιτικής έναντι της Αλβανίας πολύ απλά οδηγούν σε συρρίκνωση της ίδιας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλήρη απαξίωση της ίδιας της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Αλβανίας…

Εάν κάποιος θέλει να «παίξει» με το εργαλείο της ελληνικής ιθαγένειας, ας αρχίσει με όσα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας από τη Θράκη αναπτύσσουν πραγματική αντεθνική δράση στην Τουρκία αλλά και στη Θράκη, όπου πηγαινοέρχονται ανενόχλητοι…

Ο εξωφρενικός
exofrenikos@hotmail.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...