Υπουργός της κυβέρνησης: Καλά κάνουν τα παιδιά και φεύγουν από την Ελλάδα

Freepen.gr - Για την ώρα καλά κάνουν τα παιδιά και λένε ότι θα φύγουν. Ετσι, κι αλλιώς θα πηγαινοέρχονται» δήλωσε στέλεχος της κυβέρνησης της Ελλάδας και συγκεκριμένα ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ προτρέποντας τρόπον τινά τα νέα παιδιά να φύγουν από την Ελλάδα.

Για τους νέους ανθρώπους που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό ανέφερε: 

«Για την ώρα καλά κάνουν τα παιδιά και λένε ότι θα φύγουν. Ετσι, κι αλλιώς θα πηγαινοέρχονται. Πληρώνουμε για κάθε παιδί εκ των αρίστων αυτών, έχουμε ξοδέψει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για να τα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό το χαρίζουμε τώρα στις ξένες χώρες για μερικά χρόνια μακάρι να ξαναγυρίσουνε γιατί είμαστε όπως ξέρετε υπο χρεοκοπία και είμαστε αποικία χρέους γα μερικά χρόνια. 

Ετσι είναι όταν είσαι νικημένος αυτό συμβαίνει και οι γενίτσαροι τα καλύτερα παιδιά τα «ιτς ογλαν» ήταν τα καλύτερα παιδιά τα πιο έξυπνα τα πιο εύρυθμα τα πιο όμορφα μάλιστα για λόγους περίεργους τα έπαιρναν οι Τούρκοι από τις οικογένειες και τα έκαναν γενίτσαρους. Μια νικημένη χώρα έτσι είναι υφίσταται τα πάντα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail