Αρλέτα: «όσοι διαμαρτύρονται χωρίς να κάνουν κάτι, δεν είναι απλώς άχρηστοι είναι επικίνδυνοι»

Αναδημοσίευση από: odosdrachmis.gr

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Μάνο Τσιλιμίδη, στο Realfm97,8, η Αρλέτα ξετύλιξε την πολυδιάστατη προσωπικότητά της. Ευθύς, βαθύνους, σεμνή, κρυστάλινη, λιτή, με άποψη και ευθύτητα, ανάμεσα στα πολλά άλλα, αναφέρθηκε στους «επαναστάτες χωρίς αιτία», τονίζοντας ότι «όσοι διαμαρτύρονται χωρίς να κάνουν κάτι, δεν είναι απλώς άχρηστοι είναι επικίνδυνοι».

Επισημαίνουμε την πολύ σοφή αυτή παρατήρηση της Αρλέτας για να τονίσουμε ότι, στην εποχή μας οι διαμαρτυρίες, οι φωνασκίες, οι τσαμπουκάδες, η επαναστατική γυμναστική παλαιολιθικού τύπου,οι πορείς, οι μονοδιάστες συνταχνιακές απεργίες, χωρίς σκοπό και συνολικό στόχο ανατροπής του ευρωκαθεστώτος, είναι όχι μόνο αδιέξοδες αλλά και καλοδεχούμενες από τη Γερμανική κατοχή.

Λειτουργούν ως βαλδίδες εκτόνωσης, έτσι ώστε έτσι οι νεοκατακτητές με τους εδώ Γερμανοτσολιάδες, να αγοράζουν χρόνο και να συνεχίζουν απρόσκοπτα την κατοχή, το ξεπούλημα,τον εξανδραπονδισμό της χώρας.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...