Προσοχή - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης καθίζησης οδοστρώματος θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη ράμπα εξόδου του κόμβου Τατοΐου, από τη 16,570 χ/θ έως τη 16,620 χ/θ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, για το χρονικό διάστημα από 30.8 έως 31.8.2017 και 5.9 έως 6.9.2017 κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης καθίζησης οδοστρώματος.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τον Α/Κ Πύρνας όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα και στη συνέχεια θα εξέρχονται στον Α/Κ Τατοΐου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...