Προσοχή - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης καθίζησης οδοστρώματος θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη ράμπα εξόδου του κόμβου Τατοΐου, από τη 16,570 χ/θ έως τη 16,620 χ/θ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, για το χρονικό διάστημα από 30.8 έως 31.8.2017 και 5.9 έως 6.9.2017 κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης καθίζησης οδοστρώματος.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τον Α/Κ Πύρνας όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα και στη συνέχεια θα εξέρχονται στον Α/Κ Τατοΐου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail