Οι αντάρτες της Τουρκίας συνεπλάκησαν με τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ιεράπολη - Διαμαρτυρία στην Αγκυρ

Freepen.gr - Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, τα στρατεύματα των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και οι ισλαμιστές που υποστηρίζονται από την Τουρκία συνεπλάκησαν στη βόρεια ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η συμπλοκή έλαβε χώρα κοντά στη στρατηγική πόλη Manbij (Ιεράπολη) στην ύπαιθρο που ελέγχεται από τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Δεν έχουν σημειωθεί θύματα από την πλευρά των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ ενώ οι άνδρες έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Επιπλέον, εκπρόσωποι του συνασπισμού κατά της ISIS υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνέταξαν και έστειλαν ήδη επίσημη καταγγελία προς την κυβέρνηση της Άγκυρας σχετικά με τα γεγονότα ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πως ξεκίνησε η συμπλοκή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail