Πάγκαλος: Ο στρατός του Καμμένου είναι οπερέτα - Προσεύχομαι να μη δοκιμαστεί το αξιόμαχό του

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως:

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Δεν ξέρω αν πήγαν σήμερα το πρωί. Τα ελικόπτερα με πολύ μικρότερες ποσότητες νερού εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση κι αυτά ήταν τρία. Και μετά ένα σινούκ... Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα»

Και συνέχισε:
 
«Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού. Ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί. Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό. Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail