Με αυτόν θα μιλήσουμε για την Κύπρο; Ο Μπόρις Τζόνσον ινκόγκνιτο για διακοπές στην Τουρκία

Freepen.gr - Ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του ήρθαν στην Τουρκία σε «μυστικές» διακοπές την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Doğan την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τζόνσον, η σύζυγός του και τα τέσσερα παιδιά του προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Νταλαμάν και κατέφθασαν σε ένα τουρκικό θέρετρο στην πόλη Göcek του Muğla μέσω ενός ιστιοφόρου. Εγκατέλειψαν την Τουρκία την περασμένη Τρίτη μετά από εβδομαδιαίες διακοπές.

Ο Τζόνσον και η οικογένειά του επισκέφθηκαν τους κόλπους του Γκέτσε, του Ντάλυαν και του Φέτιγιε κατά τις διακοπές τους.

Μιλώντας στο Doğan, ο ιδρυτής του ταξιδιωτικού πρακτορείου της οικογένειας Τζόνσον, Özgür Özdemir, δήλωσε ότι ο Johnson επισκέπτεται την Τουρκία για καλοκαιρινές διακοπές τα τελευταία δύο χρόνια.

"Αυτός [ο Johnson], η σύζυγός του και τα παιδιά ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τις φετινές διακοπές. Μας είπε ότι θα έρθουν και πάλι το επόμενο έτος ", είπε.

Με αυτόν λοιπόν, τον κρυφό φίλο της Τουρκίας και παράλληλο υποστηρικτή της κατάλυσης της νομιμότητας στη Συρία καθώς υπερασπίζεται τρομοκράτες, η Ελλάδα συνομιλεί ως εκπρόσωπο μιας εκ των τριών εγγυητριών δυνάμεων στην Κύπρο. Εγγυητής όμως σε τι; Μάλλον των κοινών (;) βρετανοτουρκικών συμφερόντων σε βάρος του Ελληνισμού. Η Βρετανία ήταν εκείνη που έβαλε στο παιχνίδι της Κύπρου την Τουρκία για να μην περάσει στους Ελληνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail