Λίγος καιρός τους έμεινε για ζεϊμπεκιές και ύστερα τρεχάλα

φωτο από restarted.hr
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Εμαθα για τα τραγουδάκια που ανεβάζει ο κος Πολάκης στο προφίλ του στο facebook πανηγυρίζοντας για την απόφαση να κληρώνεται πλέον το εθνικό σύμβολο σα να ήταν πολυμίξερ ή ατμοσίδερο.

Αντί να σκύβει το κεφάλι που είναι υπουργός σε μια χώρα που βάζουν στην κλήρωση το εθνικό της σύμβολο, την έσχατη κατάντια που θα ντρεπόταν ακόμα και κράτη της Αφρικής να τη διαπράξουν, το θεωρεί κατόρθωμα.

Tην ίδια ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων διασωληνομένοι περιμένοντας μια θέση στην εντατική.

Την ίδια ώρα που η χώρα παρίας, περιμένει την δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος για 143 καινούργια ασθενοφόρα και σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για το ΕΚΑΒ.

Ομως σύντομα ο λαός θα στείλει την κυβέρνηση που συμμετέχει και το κόμμα του στην ανυπαρξία, στα ποσοστά του 2-3 % απο εκεί που ήρθε δηλαδή μαζεύοντας τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ.

Του ΠΑΣΟΚ που για να μην ξεχνάμε έγινε Δημοκρατική Συμπαράταξη με τις ευλογίες των κυβερνώντων φεσώνοντας με τα απλήρωτα χρέη του τις τράπεζες.

Λίγος καιρός τους έμεινε για ζεϊμπεκιές

Και όπως λέει και το τραγουδι που ανέβασε "ένα βαρύ ζεϊμπέκικο
και ύστερα φευγάλα", εγώ θα έλεγα τρεχάλα...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail