Το καράβι της "τρομοκρατίας" μπάζει νερά!

Αναδημοσίευση από: resaltomag.blogspot.gr

Όπως έχουμε αποδείξει σε πληθώρα κειμένων η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελεί μια στρατηγική συνιστώσα της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και θηριωδίας…
Αποτελεί για τους διεθνείς διωκτικούς μηχανισμούς και ιδιαίτερα για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προνομιακό μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας.
Ιδιαίτερα το υπερεθνικό κεφάλαιο και οι ΗΠΑ, για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία, σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής.

Όποιος αποκαλύπτει αυτή τη στρατηγική των τρομοκρατικών σκηνοθεσιών της πλανητικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας χαρακτηρίζεται από τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, ως «συνωμοσιολόγος».

Ο Νίκος Κλειτσίκας στο εξαίρετο κείμενό του «Το καράβι της "τρομοκρατίας"... μπάζει νερά!», αποκαλύπτει, με σωρεία στοιχείων, τους κατασκευαστές και σκηνοθέτες της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καθώς και τις συνένοχες προπαγανδιστικές πόρνες: Πολιτικούς, ΜΜΕ, ακαδημαϊκούς και CIA…

Διαβάζοντας «Το καράβι της ‘’τρομοκρατίας’’ …μπάζει νερά!», ανακαλύπτεις και τούτη την ΑΠΑΤΗ: Οι ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ κατηγορούν για «συνωμοσιολογία» αυτούς που ξεσκεπάζουν τις δικές τους συνωμοσίες!!!

ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ είναι τα διεθνή πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι μυστικές τους υπηρεσίες που οργανώνουν και σκηνοθετούν την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, καθώς και τα προπαγανδιστικά τους όργανα πορνείας (από πολιτικούς και δημοσιογράφους μέχρι τους «ειδικούς αναλυτές» και «αριστερούς»), όργανα πορνείας τα οποία αποκρύβουν επιμελώς τους πραγματικούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και εμφανίζουν το δικό τους εγκληματικό έργο σαν «έργο» κάποιων «δαιμόνων» ή «εξτρεμιστών», κατά κανόνα της Αριστεράς…

Το κείμενο πρέπει να διαβαστεί και βρίσκεται εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/08/blog-post_598.html

Στη συνέχεια θα δημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από παλιό μας δικό μας κείμενο, άκρως «συνωμοσιολογικό»: Ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν την επεξεργασία, οργάνωση και καθοδήγηση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τις μυστικές υπηρεσίες.

Βεβαίως οι πολυεδρικές πόρνες ΟΧΙ μόνο έχουν αφανίσει αυτά τα ντοκουμέντα, αλλά τα χαρακτηρίζουν και αυτά (όταν εμφανίζονται), δηλαδή την ιστορική πραγματικότητα, «συνωμοσιολογία»!!!

ΑΞΙΟΣ ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ…
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...