Τους πέταξαν έξω από τη Συρία με τις κλωτσιές - Καθάρισε μεγάλο μέρος της συνοριογραμμής με την Ιορδανία

Freepen.gr - Τα κοινωνικά δίκτυα της Χεζμπολάχ δημοσίευσαν επικαιροποιημένο χάρτη που δείχνει την σημερινή εδαφική κατάσταση στη νοτιοδυτική Συρία μετά από τις πρόσφατες επιχειρήσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού και άλλων φιλοκυβερνητικών δυνάμεων σε βάρος των ισλαμιστών του FSA.

Ο χάρτης αναδεικνύει την περιοχή των 1.300 τετραγωνικών χιλιομέτρων που απελευθερώθηκε από τον στρατό και τους συμμάχους την περασμένη εβδομάδα, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο άμυνας της Συρίας.

Το βασικότερο όμως είναι ότι μια πολύ μεγάλη περιοχή στα σύνορα με την Ιορδανία στην επαρχία της Σουέιντα έχει απαλευθερωθεί ενώ οι τρομοκράτες παρά την προσπάθεια να διατηρήσουν τις θέσεις τους σε αυτό το τμήμα των συνόρων αναγκάστηκαν να φύγουν στην Ιορδανία.

Πλέον απομένει να δούμε αν ο στρατός θα κινηθεί για να ανακτήσει τον έλεγχο σε ολόκληρη τη συνοριογραμμή με την Ιορδανία σφραγίζοντας οριστικά μια πύλη εισόδου που προκάλεσε πολλά δεινά στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail