Εσύ πάντως Αλέξη είμαι σίγουρος ότι μας κοροϊδεύεις

910629 / pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνήθη ασόβαρη στάση του επισκεπτόμενος τον Παπαστράτο δήλωσε δημόσια ότι μετά την επισκέψη του επιχειρηματία είχε σχολιάσει στο Δημήτρη Τζανακόπουλο αν είναι σίγουρος πως ο άνθρωπος δεν τους κοροϊδεύει.

Μια ακόμη δήλωση όπως εκείνη μερικούς μήνες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ όπου ο πρωθυπουργός δεν αντιλαμβανόταν πως αν έχεις δύο υποψήφιους δεν μπορεί να λες δημόσια "ελπίζω να μη μας βρει κι αυτό το κακό" αναφερόμενος στον Τραμπ.

Ο Παπαστράτος τελικά απεδείχθη ότι δεν κορόιδευε. Ο Τσίπρας όμως πλέον είναι σίγουρο πως μας κοροϊδεύει όταν μιλά για εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία, τερματισμό των μνημονίων κι έξοδο στις αγορές.

Όπως φαίνεται ότι κορόιδευε με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τα 751, τη 13η σύνταξη και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης λέγοντας στο Βαρουφάκη που διαφωνούσε με αυτό ότι αυτός ως μη ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απαραίτητος ως μελλοντικός υπουργός να το υλοποιήσει.

Όπως επίσης φαίνεται ότι κορόιδευε όλες εκείνες τις γιαγιάδες που του κρατούσαν το χέρι έχοντας μια προσμονή για κάτι καλύτερο ή εκείνον τον παππού σαν του έλεγε τα 8 να κάνεις από όσα λέει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail